Politika zasebnosti

Ob vsakem obisku spletne strani posredujete tudi določene informacije, ki omogočajo posredno ali neposredno določitev posameznika (osebne podatke), zato vam želimo pojasniti, kako bomo te podatke obdelovali.

Zagotavljamo vam, da bomo pri obravnavi vaših podatkov ravnali v skladu z najnovejšimi standardi in zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov, zlasti Splošno uredbo o varovanju podatkov (GDPR; Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1; Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo).

Upravljavec

Upravljavec zbirke osebnih podatkov je:

Klemen Jelinčič Boeta
Hudovernikova 8, 1000 Ljubljana
Slovenija
Spletna stran: https://klemenjelincic.si/
Elektronska pošta: klemenyb@siol.net
Telefonska številka: +386 41 342 417

Katere osebne podatke obdelujemo in v kakšne namene

Kontaktni obrazec
Podatke, ki nam jih zaupate na kontaktnem obrazcu na spletni strani, potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje in izvršimo naročilo storitev. Zabeležimo naslednje vnesene podatke: ime, priimek, elektronsko pošto, telefonsko številko in druge podatke, ki so potrebni za naročilo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Zbrani podatki se hranijo za nedoločen čas ali do preklica. Pravna podlaga za namen obdelave zbranih podatkov je vaša veljavna privolitev.
Pri obisku spletne strani ob privolitvi namestitve analitičnih piškotkov Google Analytics
Ko obiščete spletno stran in na vstopni strani podate privolitev za namestitev analitičnih piškotkov ponudnika Google Analytics, se na vašo napravo namestijo tako trajni in začasni (sejni piškotki) Google Analytics. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa na strani. Več o Google Analytics si preberite v razdelku Piškotki. Pravna podlaga za namen namestitve piškotka za potrebe spremljanja analitike je vaša veljavna privolitev.

Uporabniki ali kategorije uporabnikov osebnih podatkov, če obstajajo:

Za namen spremljanja obiskanosti spletnega mesta uporabljamo storitev Google Analytics podjetja Google LLC. Obdelavo s strani navedenih obdelovalcev ureja pogodba o pogodbeni obdelavi (Data Processing Agreement oz. Pogodba o obdelavi osebnih podatkov).

Katere pravice imate posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki?

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z njim ter pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Zahtevo posameznik naslovi na kontaktni naslov upravljalca, ki se nato obravnava skladno z določbami Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Informacija o pravici do preklica privolitve, kadar obdelava temelji na privolitvi:

Privolitev za prejemanje elektronskih novic lahko kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Privolitev lahko prekličete s klikom na odjavo na dnu kateregakoli e-poštnega sporočila, ki ste ga prejeli kot elektronsko novico.

Informacija o pravici do vložitve pritožbe pri nadzornem organu:

Pritožbo lahko podate Informacijskemu pooblaščencu (naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 01 230 9730).

Uporaba piškotov na spletni strani

Več u uporabi piškotkov na naši spletni strani si preberite tukaj: Pravilnik o piškotkih

© 2023 - 2024 KlemenJelincic.si. Vse pravice pridržane.
Politika zasebnosti Pravilnik o piškotkih Kontakt
Izdelava:
Hrabar